Liverpool i ferd med å sikre seg engelsk stortalent foran nesen på United

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

26. januar 2021

LiverpoolManchester UnitedPremier LeagueTottenham

Liverpool skal være nære ved å signere stortalentet Kaide Gordon fra Derby County. 16-åringen er blant verdens mest spennende talenter.

Det melder den engelske avisen LiverpoolEcho mandag.

Saken fortsetter under videoen

Gordon, som er engelsk U16-landslagsspiller, er en av de mest lovende 16-åringene i verden, og ble kåret til Derbys beste akademi-spiller forrige sesong.

Kantspilleren har allerede fått sin førstelagsdebut under manager Wayne Rooney, den kom i desember i 4-0-seieren mot Birmingham.

– Jeg ville la han trene med oss i en uke for å se hvordan han reagerte på utfordringen, og han var en av de beste på trening hele uken, fortalte Rooney om Gordon etter kampen.

Både Tottenham og Manchester United skal ha vist stor interesse for Gordon, men Merseyside-klubben skal lede kampen om Derby-spillerens signatur, skriver avisen.

Ole Gunnar Solskjær
SKAL VÆRE INTERESSERT: Solskjærs United skal også være med i jakten på Gordons signatur. Foto: Reuters / Phil Noble

– Kaide (Gordon) er en fantastisk spiller som har et enormt stort potensial. Selvfølgelig vil det være interesse for han fordi han er en fantastisk spiller. Vi forventer at det vil være interesse for ham, har Wayne Rooney nylig uttalt.

Derby sliter for tiden økonomisk og avisen skriver at klubben trenger å selge spillere. Det rapporteres at Liverpool vil betale 1 million pund som kan stige til 3 millioner pund for 16-åringen Gordon.

Wayne Rooney
SER UT TIL Å SELGE TIL SIN GAMLE RIVAL: Derby-sjef Rooney kan selge Gordon til Uniteds rivaler fra Merseyside. Foto: Action Images / ANDREW COULDRIDGE

Liverpool har de siste årene signert flere engelske stortalenter, deriblant Harvey Elliott, som for tiden storspiller på lån i Blackburn.

Les flere lignende saker her:

Liverpool vant over Manchester United i kampen om stortalent

Ønsket av Liverpool og Manchester United: Manageren avfeier spekulasjonene