Ønsket av Liverpool og Manchester United: Manageren avfeier spekulasjonene

Foto: Wikipedia

Brighton-spilleren Yves Bissouma skal være ønsket av en rekke av Europas toppklubber, inkludert Liverpool og Manchester United.

24-åringen har vært blant Brightons mest konsistente spillere denne sesongen og har lenge vært ryktet bort til flere av toppklubbene i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

Brighton-sjef Graham Potter sier imidlertid at Brighton ikke har mottatt noen henvendelser for Yves Bissouma. I tillegg stiller han spørsmålstegn ved påliteligheten til engelske medier, skriver Sky Sports.

IKKE FORNØYD MED MEDIENE: Graham Potter mener det ikke er interesse for Bissouma for øyeblikket. Foto: Wikipedia

Potter mener Bissouma er langt unna sitt fulle potensial og avviser at han er klar for en forestående avgang fra Amex Stadium.

– Det har ikke vært noen henvendelser. Som jeg har sagt tidligere, bare fordi det står i avisen, betyr det ikke nødvendigvis at det er sant. Mitt fokus på Yves er hvordan jeg kan hjelpe ham med å forbedre seg, og jeg tror han fortsatt har noen forbedringer å gjøre, forteller Potter.

Bissouma ble signert fra den franske klubben Lille i juli 2018. Hans kontrakt med Brighton løper frem til 2023. Midtbanespilleren har spilt 70 kamper for Brighton siden overgangen i 2018.