Leicester og Rodgers henter Premier League-spiller gratis

Foto: Wikipedia

Ryan Bertrand er klar for Leicester City. Venstrebacken kommer helt gratis fra Southampton, der han har spilt siden 2014.

Det bekreftet Leicester City på sin hjemmeside torsdag kveld. Bertrand har signert på en kontrakt som binder han til klubben fram til 2023.

Saken fortsetter under videoen

31-åringen har spilt for Southampton i syv sesonger, og spilte 240 kamper i alle turneringer for klubben. Før dette var han utlånt til en rekke klubber, deriblant Norwich City, Reading, Nottingham Forest og Aston Villa.

Bertrand var også med på å vinne Champions League med Chelsea, da han debuterte ei europeisk sammenheng i finalen mot Bayern München i 2012. Da han spilte for London-klubben vant han også FA Cupen i 2012 og Europa League i 2013.

– Leicester har bygd noe stort

Forrige sesong ble Leicester City nummer fem i Premier League, og klarte akkurat ikke å kvalifisere seg til spill i neste års Champions League.

– Jeg er veldig glad for å komme hit. Leicester har bygd noe stort gjennom de siste årene, spesielt siden Brendan Rodgers kom inn som manager. Det er fantastisk å være en del av en slik klubb, og jeg kommer til å gjøre mitt beste for å gjøre supporterne stolte, sa Bertrand.

Leicester City åpner Premier League-sesongen med hjemmekamp mot Wolverhampton Wanderers lørdag 14. august.

Les også:

United-stjernens far skadet utenfor Wembley før EM-finalen

José Mourinho hentet Premier League-spiller til Roma