Klubben bekrefter: United-forsvareren ute med langtidsskade

10. november 2020

Manchester UnitedPremier League

Luke Shaw måtte forlate banen på grunn av skade under helgens oppgjør mot Everton. Nå må han holde seg på sidelinjen i én måned.

Dette bekrefter Manchester United på sin hjemmeside. Shaw har spilt syv kamper på bare 22 dager, og er nå ute med en skade i låret i én måned.

Lørdag vant United 3-1 på bortebane mot Everton. De blåkledde gikk først opp i ledelsen, før Solskjærs mannskap slo tilbake og snudde kampen. Shaw bidro med en målgivende pasning da Bruno Fernandes satte inn utligningen etter 25 minutter.

I andre omgang ble han derimot byttet ut med skade. Dermed er han ikke tilgjengelig når Manchester United skal møte West Bromwich Albion etter landslagspausen den 21. november.

Nyervervelsen Alex Telles, som ble hentet fra Porto i oktober, kan være erstatteren til Shaw. Telles fikk nylig påvist koronavirus, men er nå frisk igjen og skal representere Brasil i de kommende kampene mot Venezuela og Uruguay.