Hevder Tottenham har kommet langt i forhandlingene med ny manager

Foto: Carl Recine/Reuters

Morten Haugdahl Lie

1. november 2021

Premier LeagueTottenham

Nuno Espirito Santo fikk sparken i Tottenham mindre enn fem måneder etter at han fikk jobben, nå skal klubben ha kommet langt i forhandlinger med Antonio Conte.

Conte, som også var et mål for Tottenham da Jose Mourinho fikk sparken, skal ha blitt tilbudt en kontrakt på 18 måneder av Tottenham. Nå hevder Sky Sports at italieneren vil sette seg på flyet til London i løpet av dagen.

Saken fortsetter under videoen

Forhandlingene med italieneren, som har vært uten jobb siden han forlot Inter Milan i sommer, anses å være i sluttfasen, skriver avisen.

TOK PREMIER LEAGUE MED STORM I CHELSEA: Antonio Conte kan bli å se i engelsk fotball igjen. Foto: Wikipedia

Tottenham ligger på åttendeplass i Premier League, 10 poeng bak serieleder Chelsea, etter 3-0 tapet mot Manchester United lørdag.

Tapte halvparten av kampene i Premier League

Santo signerte en toårskontrakt med Tottenham i juni. Klubben hadde brukt godt med tid for å finne Mourinhos erstatter og navn som Paulo Fonseca, Antonio Conte, Hansi Flick og Julian Nagelsmann var alle ønsket foran den tidligere Wolves-manageren.

Etter å ha tapt fem av de første 10 kampene i Premier League denne sesongen, er de hvite fra London nok en gang på trenerjakt.

– Jeg vet hvor mye Nuno og hans apparat ønsket å lykkes, og jeg beklager at vi har måttet ta denne avgjørelsen. Nuno er en ekte gentleman og vil alltid være velkommen her. Vi ønsker å takke ham og hans støtteapparat, og ønsker dem alt godt i fremtiden, sier direktør Fabio Paratici.

STARTET BRA: Med ni poeng etter de tre første kampene så det lyst ut for Santo, deretter fulgte fem tap på syv kamper. Foto: REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Torsdag skal de opp mot nederlandske Vitesse Arnehim i Europa Conference League før turen går til Everton i Premier League på søndag.

Les også:

Hevder Solskjær sliter med å få disse to United-stjernene til å fungere