Hevder Solskjær sliter med å få disse to United-stjernene til å fungere

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Isak Brønseth

25. oktober 2021

LiverpoolManchester UnitedPremier League

Manchester United gikk på et ydmykende tap mot erkerival Liverpool søndag. Manager Ole Gunnar Solskjær får kritikk fra flere hold.

Liverpool gikk seirende av banen på Old Trafford med hele fem scoringer mot Uniteds null. Ligaens toppscorer, Mohamed Salah, sto for tre av målene, mens Naby Keita og Diogo Jota også noterte seg for hvert sitt mål.

Saken fortsetter under videoen

Manchester United har ikke slått Liverpool i Premier League siden 10. mars i 2018. Den gang var José Mourinho lagets manager. Under Solskjærs ledelse har United kun vunnet på ett av syv forsøk i alle turneringer mot Merseyside-klubben. Det var da laget vant 3-2 i FA Cupen i januar i år.

To spillere trekkes frem

– Dette er min mørkeste dag som manager for Manchester United, uttalte Solskjær til Sky Sports etter gårsdagens oppgjør.

I dag skriver ESPN-journalist Mark Ogden at de gjennom sikre kilder kan melde om en spillergruppe i United som gradvis har mistet troen på nordmannen.

Sommerens stjernesignering, Cristiano Ronaldo, og unggutten Mason Greenwood sliter med å spille sammen. De to har ikke en god nok relasjon spillemessig, og Ronaldo skal være spesielt frustrert på grunn av dette, ifølge ESPN.

Greenwood ble byttet ut etter 46 minutter mot Liverpool. Ronaldo spilte hele kampen, men klarte ikke å komme på scoringslisten.

Conte aktuell som ny manager

ESPN skriver også at italienske Antonio Conte, som tidligere har vært manager for klubber som Juventus, Chelsea og Inter, skal være aktuell til å ta over for Solskjær. Conte står for tiden uten klubb, og skal være interessert i jobben som United-manager. Manchester United-legende og nå fotballekspert i Sky Sports, Gary Neville, har derimot uttalt at han håper klubben holder seg unna 52-åringen.

Tidligere Real Madrid-manager Zinedine Zidane har også blitt nevnt som en mulig kandidat, men enn så lenge er det fremdeles Solskjær som har jobben.

Les også:

Spissen var en fiasko forrige sesong. Nå scorer han mer enn noen andre