Han mangler flere av stjernene sine, men dette oddstipset tror vi går inn

Frank Lampard, Chelsea, England
Foto: Reuters / Paul Childs

Jørgen Haug

18. januar 2020

Aston VillaChelseaOddstipsPremier League

Endelig er det helg – og fotball på skjermen igjen. Denne helgen debuterer vi med Britiskfotballs oddstips. Oddstipset vil normalt bestå av en kupong med to spillobjekter. Først ut er to kamper fra Premier League som spilles i dag – blant annet med en nordmann som kan komme til å spille en viktig rolle.

Objekt 1
Newcastle – Chelsea B, 1.54

Etter en mer enn godkjent start på sesongen har det stoppet opp litt for Newcastle den siste tiden. Forrige helg ble det et sterkt bortepoeng mot Wolverhampton, men før det hadde det blitt tre strake tap i serien – deriblant tap i de to siste hjemmekampene.

Saken fortsetter under videoen

Bortelaget Chelsea har fått opp dampen igjen etter en trå periode i månedsskiftet november/desember. Har tatt syv poeng på de siste tre kampene, blant annet en imponerende borteseier mot Arsenal etter en sterk snuoperasjon.

Pulisic har vært ute en stund for Chelsea, og vil være det i dagens kamp også. I tillegg er Alonso og viktige Kantè usikker til kampen. For Newcastle er Muto fortsatt ute med skade, mens Carroll og uromomentet Saint-Maximin er usikker.

Vi tror Chelsea tar med seg alle tre poengene fra ærverdige St. James’ Park i kveld – til smått beskjedne 1.54 i odds. Kampstart 18:30.

Objekt 2
Brighton & Hove Albion – Aston Villa U/2.5 mål, 2.28

Dagens oddsbygger. Brighton har gått under 2.5 i fem av de siste seks – unntaket var i 2-1-tapet borte mot Tottenham i romjula. Etter en tung periode har de siste tre kampene gitt fire poeng. Tapte 1-0 mot Everton sist.

Aston Villa fikk stryk sist helg, og tapte 1-6 hjemme mot Manchester City. Har ingen stor tradisjon for å gå under 2.5 denne sesongen. Likevel velger vi å gå under 2.5 fordi vi forventer at Dean Smith og hans mannskap har brukt mye tid på å diskutere defensiv struktur den siste uken.

Gjestene fra Birmingham er nødt til å stramme opp forsvaret etter 43 baklengs hittil i sesongen. Vi satser på at den jobben starter i dag.

Hjemmelaget rutter med en skadefri tropp, mens utfordringene er større for bortelaget. McGinn, Wesley, og Kodjia er ute, mens Targett er usikker. I tillegg er det opprinnelige første- og andrevalget på keeperplass skadet. Det har ført vår egen Ørjan Nyland inn på laget den siste tiden.

Det gjenstår å se om Nyland får fornyet tillit i dag, etter at Reina ble hentet inn for få dager siden. Uansett hvem Smith velger, håper vi at vedkommende har en god dag på jobben.

Vi velger derfor å gå under 2.5 mål til 2.28 i odds. Kampstart 16:00.

Samlet odds : 3.51

Odds er hentet fra Unibet.

Foto: Reuters / PAUL CHILDS