Trøbbel for Nyland og en tung start på det nye året for nordmennene

Ørjan Nyland, Aston Villa, England
Foto: REUTERS / REBECCA NADEN

Isak Brønseth

17. januar 2020

Aston VillaBournemouthNorgeNorwichPremier League

Ørjan Håskjold Nyland har fått en velkjent utfordrer til keeperplassen i Aston Villa. Kan Voldingen kjempe seg til en fast rolle i laget?

Den 13. januar ble det offisielt kjent at den tidligere Liverpool-spilleren Pepe Reina lånes ut til Aston Villa fra italienske AC Milan ut sesongen. Etter at Villas egentlige førstekeeper Tom Heaton ble skadet for resten av sesongen, har Nyland gjort en god figur som målvakt. Det stoppet imidlertid ikke klubben fra å hente inn Reina på lån, en spiller med lang erfaring fra blant annet store klubber som Liverpool, Bayern München og Napoli. Nå gjenstår det å se om han må kjempe om fast plass på laget mot nordmannen.

Saken fortsetter under videoen

Aston Villa ligger før helgas runde på en 18. plass på tabellen.

Tettey og Norwich sliter, Joshua King fremdeles ute med skade

Norwich City og deres visekaptein Alexander Tettey (33) sliter på sisteplass etter 22 serierunder i Premier League-comebacket. Kanariene står kun med 14 poeng. Dermed er det hele åtte poeng opp til Watford og trygg plass. Tettey har derimot hatt en viktig rolle i laget. Han står med 16 kamper og én scoring så langt denne sesongen.

På sørkysten av England er Joshua King fremdeles ute med skade med et Bournemouth-lag som også ligger langt nede på tabellen. 27-åringen har også 16 kamper i ligaen denne sesongen, og har scoret tre mål. King er heller ikke spilleklar til bortekampen mot nettopp Norwich på Carrow Road i morgen.

Dette gjør altså at vi ikke får se noen norsk duell i bunnoppgjøret. Bournemouth befinner seg på 19. plass, 6 poeng over Tetteys Norwich.

Foto: REUTERS / REBECCA NADEN