Han knuser alt håp om en United-overgang for nordmannen

Joshua King, Bournemouth, England
Foto: Action Plus / Simon West

I et intervju med TV2 sier den anerkjente journalisten Mark Ogden at Joshua King bare kan glemme en overgang til Manchester United.

Det skriver TV2.

Saken fortsetter under videoen

Som kjent la Manchester United inn et bud på Bournemouths Joshua King i januarvinduet. Det ble avslått. Ifølge rapportene var budet på 20 millioner pund, noe som tilsvarer 237 millioner kroner med dagens kurs. TV2 melder imidlertid at budet var enda høyere enn det.

I stedet valgte United å låne Odion Ighalo. Den låneavtalen har nå blitt forlenget, slik at den nigerianske spissen skal spille for Ole Gunnar Solskjærs United ut januar 2021.

I etterkant har flere klubber blitt linket til King. Men nå mener altså den anerkjente ESPN-journalisten Mark Ogden at han bare kan glemme en overgang til Manchester United. Tidligere har han uttalt til TV2 et det ville vært en drøm for ham.

– Jeg vil ikke knuse hjerte til Joshua King, men jeg tror det toget har gått, sier han til TV2 i programmet «Mens vi venter på Premier League».

Så gjenstår det å se hvor King havner hen til slutt. Bournemouth ligger fortsatt på nedrykksplass og Kings kontrakt går ut om ett år.