Han er den første i Premier League-historien til å gjøre dette

Isak Brønseth

2. juli 2020

ChelseaPremier LeagueStatistikk

Onsdag kveld tapte Chelsea 3-2 mot West Ham United på London Stadium. Willian klarte likevel å bli den første i historien til å gjøre noe ganske spesielt.

Brasilianeren sendte bortelaget i ledelsen etter 42 minutter. Da ble han den første i Premier Leagues historie til å score mål i alle de 12 kalendermånedene i året. Dette ville naturligvis ikke vært mulig å oppnå hvis det ikke var for at sesongen ble utsatt på grunn av koronaviruset.

Saken fortsetter under videoen

Endte likevel med tap

Willian scoret også 2-2-målet etter 72 minutter. Da hadde hjemmelaget først snudd kampen etter scoringer fra Tomáš Souček og Michail Antonio. Andriy Yarmolenko fastsatte sluttresultatet til 3-2 med en scoring etter 89 minutter. Dermed ble det en noe overraskende seier for bunnlaget.

Chelsea innehar fremdeles fjerdeplassen på tabellen, men er nå bare to poeng foran Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United.