Guardiola bekrefter at stjerneskuddet ikke blir City-spiller: – Det ville ikke gi mening

Foto: Leon Kuegeler / Reuters

Morten Haugdahl Lie

2. juli 2020

Manchester CityOvergangsrykterPremier League

Med Leroy Sane på vei til Bayern München, har Guardiola behov for en ving. City-sjefen vil imidlertid ikke prøve å lokke Jadon Sancho tilbake til Etihad.

Det skriver den engelske avisen The Mirror.

Saken fortsetter under videoen

– Nei, nei, nei, svarer Guardiola på spørsmål om Sancho kan bli City-spiller.

– Han bestemte seg for å dra, hvorfor skulle han komme tilbake? Det ville ikke gi mening. Han ville ikke være her, så det er grunnen til at han ikke vil komme tilbake hit, sier City-sjefen.

Sancho har vært koblet til Både Manchester United, Chelsea og Liverpool. Flere engelske medier rapporterer at de røde fra Manchester leder an i kampen om det engelske stjerneskuddet.

United-sjef Solskjær har imidlertid vært ute å sagt at han ikke vet hvor mye korona-pandemien har rammet klubben økonomisk.

I mai var den anerkjente tyske journalisten Raphael Honigstein ute å fortalte at han tror Dortmund var klare til å selge en av sine største stjerner i sommer.

Det rapporteres at spilleren selv kunne tenke seg en overgang til Premier League, men med to år igjen av kontrakten sin og en prislapp på 110 millioner pund, kan det godt hende han må bli i Tyskland en sesong til.

Fikk du med deg denne?

Det engelske stortalentet scoret hat-trick og feiret på denne måten