Dortmunds stjernespiller kan være på vei tilbake til England

Foto: Leon Kuegeler / Reuters

Jadon Sancho har tatt Bundesliga med storm siden han kom til Borussia Dortmund fra Manchester City i 2017. Nå spekuleres det rundt en overgang til sommeren.

Sky Sports melder om interesse fra flere engelske klubber. Manchester City skal blant annet ha et ønske om å hente tilbake stortalentet. Sancho blir 20 år gammel i dag, 25. mars. Fra 2015 til 2017 var han en del av Citys ungdomsakademi. Etter overgangen har han notert seg for 27 scoringer i Bundesliga. Han har også slått gjennom på det engelske landslaget, og står med elleve kamper og to mål for Gareth Southgates mannskap.

Saken fortsetter under videoen

United også interessert

Sky hevder også at det finnes interesse fra Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Samtidig meldte den anerkjente sportsjournalisten Fabrizio Romano i en video på Instagram i går at United er i kontakt med Sanchos representanter.

– Manchester United har vært i kontakt med Jadon Sanchos agent i to måneder og jobber med kontrakten til spilleren. De opplever derimot vanskeligheter med å kommunisere med Borussia Dortmund på grunn av situasjonen rundt koronaviruset, sa han.

I tillegg skal Liverpool og Chelsea følge situasjonen tett. Sancho skal selv foretrekke en overgang til en klubb som spiller i Champions League neste sesong. Storklubbene Barcelona og Bayern München nevnes også i forhold til en mulig overgang.