Gerrard skuffet på Lampards vegne: – Klubben hadde sjansen til å vise sin støtte

Foto: Jason Cairnduff / Action Images via Reuters

Isak Brønseth

26. januar 2021

ChelseaLiverpoolPremier LeagueRangers

Frank Lampard fikk ikke være Chelsea-manager i mer enn ett og et halvt år. Nå sier Steven Gerrard hva han synes om sparkingen.

Mandag ble det klart at Frank Lampard er ferdig som manager for Chelsea. London-klubben ligger på en skuffende niendeplass i Premier League, og har tapt fem av sine siste åtte ligakamper.

Saken fortsetter under videoen

Dagen etter forteller nåværende Rangers-manager, Steven Gerrard, hva han synes om situasjonen. De to var rivaler da de selv spilte for Liverpool og Chelsea, men også lagkamerater på det engelske landslaget.

– Jeg er skuffet på Frank sine vegne. Jeg synes dette var en mulighet for Chelsea til å virkelig vise sin støtte til Lampard gjennom en tøff periode. Istedenfor valgte de å gi han sparken. Men Chelsea har en historie for å gjøre ting slik, så det er ingen overraskelse, sa Gerrard på en pressekonferanse, gjengitt av Sky Sports.

Frank Lampard, Chelsea, England
Frank Lampard fikk sparken i Chelsea, og må fortsette trenerkarrieren et annet sted. Foto: Reuters / Paul Childs

– Han vil reise seg igjen

Gerrard har selv hatt stor suksess som manager for skotske Rangers. Flere har også snakket om han som en mulig arvtaker til Jürgen Klopp som sjef i Liverpool når sjansen byr seg.

– Han er en ekslagkamerat av meg, og en jeg har stor respekt for. Jeg kjenner Frank, og han vil reise seg igjen med en gang, sa Gerrard.

Les også:

Pål er eneste nordmann med kamper for Arsenal: – Ødegaard ville ikke passet helt inn på den tiden