Dortmund sier de ikke vil stå i veien for Sancho-overgang

Foto: Leon Kuegeler / Reuters

Administrerende direktør i Borussia Dortmund Hans-Joachim Watzke sier de ikke vil forhindre en overgang for Jadon Sancho (20) dersom han skulle ønske det.

Dortmunds stortalent Jadon Sancho har i det siste vært koblet til flere klubber i Europa. Hans tidligere klubb Manchester City skal være interessert, i tillegg til storheter som Manchester United, Liverpool, Chelsea, Barcelona og Bayern München. Spilleren selv har sagt lite om en potensiell overgang. Etter snart to hele sesonger i Bundesliga står han med 27 scoringer.

Saken fortsetter under videoen

Vil ikke stå i veien for en overgang

I et intervju med den tyske avisen Bild sier Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke at en overgang for stortalentet er fullt mulig.

– Man må alltid respektere det spilleren selv vil. Vi sa allerede før koronautbruddet av vi ønsket å beholde Jadon, sier han.

Samtidig forsikret Watzke andre klubber om at de ikke vil selge Sancho for en lavere pris, selv under denne krisen:

– Ingen må tro at de kan få gjennomført en bedre handel med oss bare på grunn av denne krisen. Vi trenger ikke å selge noen spillere under verdi.

Sky Sports melder at koronaviruset ikke har satt noen stopper for kommunikasjonen mellom klubber. Det er derimot lite nytt når det gjelder hvilken klubb som stikker av med ungguttens signatur til slutt.