Derfor vil ikke stjernespilleren tilbake til Premier League

Foto: Антон Зайцев / Wikipedia

Gareth Bale har lenge vært koblet til en overgang tilbake til England og Premier League. Nå uttaler spillerens agent at dette ikke virker aktuelt.

En mulig overgang til Manchester United og retur til Tottenham er noen av ryktene som har gått rundt Gareth Bales framtid. For lite spilletid og et noe anstrengt forhold til Zinedine Zidane har vært nevnt som grunner til at waliseren ønsket seg bort fra Real Madrid.

Saken fortsetter under videoen

Nå sier derimot agenten til Bale, Jonathan Barnett, at dette ikke ser ut til å hende.

Fornøyd i den spanske hovedstaden

I et intervju med BBC sier agenten at Bale er fornøyd med livet i Madrid. Han forstår ikke hvorfor angriperen skulle ønske å bytte klubb.

– Han lever et veldig bra liv. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke skulle ønske å spille i Real Madrid resten av sin karrière, sier Barnett.

Den siste engelske klubben Bale var ryktet til var Newcastle United. Klubben fra nord i England skulle angivelig være interessert i å hente waliseren etter at de hadde fått nye eiere.

– Jeg tror ikke han ønsker seg tilbake for øyeblikket. Han er veldig fornøyd med å spille her. Økonomisk sett vil han ikke trenge noen ting for resten av sitt liv. Heller ikke hans barn eller barnebarn vil det, forteller agenten.

– Har vunnet nesten alt

Gareth Bale ankom Real Madrid fra Tottenham i 2013. Siden har han vunnet blant annet én La Liga-tittel og hele fire Champions League-titler.

– Han har vunnet nesten alt i hele verden, bortsett fra VM. Men dessverre spiller han for Wales, og noen ting blir derfor mer usannsynlig.

Fikk du med deg denne gode historien?

Skulle signere for storklubb i Premier League. Snudde bilen og havnet i annen liga