Crystal Palace-stjernen om interessen fra storklubben: – Det var fantastisk

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

6. juni 2020

ArsenalCrystal PalaceOvergangsrykterPremier League

Arsenal jaktet signaturen til Wilfried Zaha i fjor sommer, men klubbene ble ikke enig. Nå snakker han ut om interessen fra favorittklubben.

The Mirror skriver at vingen er en stor favoritt på Selhurst Park, men han skal ha avslørt at han prioriterer å løfte sølvtøy i løpet av karrieren.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg er 27, trofeer er det det handler om. Hvis muligheten til å vinne trofeer, er 100 prosent tilstede så tar jeg den sjansen. Det er det jeg vil i karrieren min og det er det jeg jobber mot.

Arsenal-fan

Til Rio Ferdinands Locker Room-show, sier Zaha at det var fantastisk at Arsenal prøvde å kjøpe ham i fjor sommer, vingen skal være en livslang Arsenal-fan.

– Det var veldig hyggelig. Å støtte dem og samtidig vite at de vil ha deg til klubben, jeg tenkte bare at dette er fantastisk. Men ting fungerte aldri, så du må bare gå videre så raskt som mulig. Jeg tenkte at dette kunne skje, men det skjedde ikke, fortalte Zaha.

Daværende Arsenal-trener Unai Emery var mannen som ville ha Zaha til klubben. I mai fortalte Emery at han insisterte på at Zaha var riktig mann, men at klubben heller ville signere Nicolas Pepe.

Unai Emery
Unai Emery ønsket Zaha til Arsenal. Foto: REUTERS / EDDIE KEOGH

Arsenal ryktes fortsatt å være interessert i Zaha, enn så lenge er ivorianeren Crystal Palace-spiller.

 

Fikk du med deg denne?

Skulle signere for storklubb i Premier League. Snudde bilen og havnet i annen liga