Ble hentet til storklubben på lån i januar. Nå kan han være ute resten av sesongen

Isak Brønseth

19. juni 2020

ArsenalPremier League

Pablo Marí ble hentet til Arsenal den 29. januar. Etter kun tre kamper for klubben kan han nå være ute med skade resten av sesongen.

Ankelskaden han pådro seg i onsdagens oppgjør mot Manchester City kan få fatale konsekvenser for 26-åringen. Arsenal tapte kampen 3-0, og etter bare 24 minutter av første omgang måtte Marí byttes ut. Ifølge Sky Sports må han holde seg på sidelinjen i minst noen uker, som kan bety resten av sesongen.

Pablo Marí er utlånt til London-klubben fra brasilianske Flamengo frem til sesongslutt.

Problemer i midtforsvaret

Mannen som ble byttet inn for Marí gjorde ikke et godt inntrykk etter korona-pausen. David Luiz gjorde en stor feil i forkant av 1-0-målet, og ble deretter utvist da han laget straffen som hjemmelaget også scoret på. I etterkant ble den 33 år gamle brasilianeren utsatt for mye kritikk:

Arsenal-midtstopperen slaktes: – Det finnes ingen framtid for han i klubben

I tillegg er både Sokratis Papastathopoulos og Calum Chambers ute med skade.

På lørdag skal Arsenal spille mot Brighton & Hove Albion på bortebane.