Arsenal-midtstopperen slaktes: – Det finnes ingen framtid for han i klubben

Foto: Tânia Rêgo/Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

18. juni 2020

ArsenalPremier League

Onsdag ble Premier League sparket igang igjen med blant annet storkampen Manchester City-Arsenal. Restarten ble til et mareritt for Arsenals David Luiz.

Manchester City slo Arsenal 3-0 i den første storkampen etter restarten onsdag. Kampen var lenge jevnspilt, men da Arsenals Pablo Mari måtte gå av med skade halvveis i første omgang, begynte nedturen for Londonerne.

Saken fortsetter under videoen

Inn kom David Luiz og forærte City ledermålet, før han i starten av den andre omgangen laget et klønete straffespark og ble sendt i dusjen med rødt kort.

– Han lærer aldri

Liverpool-legende og Sky Sports-ekspert Jamie Carragher var nådeløs i sin dom over midtstopperens innsats og hevder at framtiden ikke ligger i Nord-London, fra kommentatorplass.

– Det har skjedd så ofte, Luiz gjør kostbare feil, og det skyldes mangel på konsentrasjon. Det er ingen overraskelse hvorfor han er på benken. Det er ingen fremtid for ham i Arsenal neste sesong, sa Carragher.

Kollega Gary Neville er heller ikke imponert av brasilianeren.

– Jeg har egentlig ingen ord. Jeg har sagt alt jeg har trengt å si gjennom årene. Han lærer aldri. Manchester City vant denne kampen da David Luiz kom innpå, sa Neville.

33-åringens kontrakt med Arsenal går ut 30. juni, og det hersker tvil om en kontraktsforlengelse for midtstopperen som la seg flat og tok på seg skylden etter kampen.

– Det er ikke lagets feil. Det er min feil. I dag synes jeg laget spilte bra, spesielt med ti menn. Treneren er fantastisk og spillerne spilte strålende, det er bare min feil, sa Luiz til Sky Sports.

Blant all hovering om innhoppet til Luiz, har en tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller vært ute å meldt på Twitter.

Niende-plasserte Arsenal møter Brighton på bortebane lørdag.