Bekreftet: Aston Villa bøtelegger kapteinen etter søndagens kollisjon

Ben Sutherland / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

31. mars 2020

Aston VillaPremier League

Jack Grealish brøt påbudet om å holde seg innendørs og endte med å kollidere med to parkerte biler søndag morgen. Nå har klubben kommet med en uttalelse.

Daily Mail, som har publisert et bilde av det som ser ut til å være Grealish iført slippers på ulykkesstedet, har sitert et vitne på at Grealish var fører av bilen som kolliderte med to biler som sto parkert langs veien.

Saken fortsetter under videoen

Tabloidavisen har også snakket med et vitne som forteller at Grealish var på besøk hos tidligere klubbkompis Ross McCormack. Der skal det ha blitt festet gjennom hele natten.

Klubben er skuffet

Natt til tirsdag, uttalte klubben seg via sin twitterkonto.

– Aston Villa er dypt skuffet over at en av våre spillere ignorerte regjeringens veiledning om å være hjemme under koronavirus-krisen. Klubbkaptein Jack Grealish har akseptert at beslutningen om å forlate huset hans var galt og helt unødvendig. Det brøt regjeringens retningslinjer som er klare og bør følges av alle. Spilleren vil bli disiplinert og bøtelagt med inntektene som er gitt til The University Hospitals Charity i Birmingham.

Beklager

24-åringen beklager nå hendelsen på sin twitterkonto og ber alle følge reglene fra myndighetene.

Jack Grealish har vært i strålende form for Aston Villa denne sesongen med ni scoringer og åtte målgivende på 31 kamper.