Ba folk være hjemme. Noen timer senere ble stjernen sett på et krasjsted

Ben Sutherland / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

30. mars 2020

Aston VillaPremier League

Nå blir Aston Villa-kapteinen, Jack Grealish, beskyldt for å ha dratt på fest og fyllekjørt hjem. Episoden har skapt reaksjoner på balløya.

Søndag publiserte Aston Villa-stjernen, Jack Grealish, en video av seg selv der han ber folk om å bli hjemme på grunn av koronaviruset.

Saken fortsetter under videoen

Ifølge Mirror, ble Grealish sett på et krasjsted hvor en Range Rover skal ha krasjet inn i to andre biler i Solihull, West midlands. Grealish ble avbildet iført en Givenchy-genser, shorts og to forskjellige tøfler. Det rapporteres at Aston Villa-stjernen bor flere mil unna krasjstedet.

Det er uklart om det var Grealish som var sjåfør av bilen, da sjåføren skal ha stukket av rett etter kollisjonen. Politiet etterforsker saken og har funnet flere identifikasjoner i bilen, men vil ikke navngi personen.

Det er likevel et mysterium hvorfor Villa-stjernen var i Solihull-området. Det rapporteres også at eks-lagkameraten Ross McCormack eier en leilighet i området.

Beskyldt for fyllekjøring

Flere engelske aviser melder at Premier League-stjernen søndag morgen var involvert i en mindre bilulykke i Birmingham etter å ha vært på fest til langt på natt.

The Telegraph og The Guardian er også blant avisene som har skrevet om hendelsen. Det samme har tabloidavisen The Sun som går et hakk lengre og kaller Grealish for en hykler.

TV-profil reagerer

TV-profilen Piers Morgan er blant de som reagerer på Villa-stjernens oppførsel.

– Jack Grealish hadde mye å si forrige uke, da han la ut en video for å redde liv og ba folk holde seg hjemme. Veldig fine ord, helt til du drar på fest til en kompis, setter deg inn i en bil og kjører inn i andre biler. Det sa Morgan på mandagens utgave av TV-programmet Good Morning Britain.

En kilde fra Aston Villa sa søndag kveld at klubbsjefene fortsatt forsøkte å kontakte stjernen for å få en forklaring.

Kontroversiell fotballspiller

Det er ikke første gang fotballstjernen er involvert i utenomsportslige episoder. i 2015 ble han avbildet da han var full på ferie i Tenerife. Den gangen lå han på bakken og sov. Året etter arrangerte han en stor fest på et hotell i Birmingham, som skapte mye styr rundt både ham og klubben.

Hverken Grealish eller Aston Villa har kommentert hendelsen.