Avslutter egen kontrakt med umiddelbar virkning – Tilbake i Liverpool

Foto: Anton Zaitsev / Wikipedia

Jørgen Haug

4. mai 2020

BesiktasLiverpoolPremier League

Loris Karius terminerer sin egen kontrakt med den tyrkiske klubben Besiktas med umiddelbar virkning. Det melder målvakten selv på sin egen Instagram-konto.

Tyskeren har vært på utlån i Besiktas de to siste sesongene. Trøbbel med lønnsutbetalinger er årsaken til at Karius nå velger å avslutte låneoppholdet i Tyrkia.

Saken fortsetter under videoen

– Det er veldig synd at dette skal ende slik. Jeg har vært veldig tålmodig i flere måneder, men styret i klubben har ikke klart å løse problemet med lønnsutbetalingene, skriver Karius.

Keeperen er likevel full av beundring for den tyrkiske klubben, og takker for all støtten han har fått av alle i og rundt klubben:

– Det har vært en nytelse å spille for klubben. Besiktas kan være stolt av sine lidenskapelige fans som alltid gir fantastisk støtte i både gode og dårlige stunder. Jeg vil også takke alle lagkamerater, trenerteamet og alle ansatte i klubben. Dere tok imot meg med åpne armer fra dag en. Tusen takk!

Retur til Liverpool

Dermed går turen tilbake til Liverpool for Karius. I hans foreløpig siste kamp for klubben gjorde han to gedigne keepertabber mot Real Madrid i Champions League-finalen 2018. Det gjenstår å se om tyskeren får mulighet til å rette opp inntrykket. Kontrakten med Liverpool går ut sommeren 2022.

Fikk du med deg denne? 

Liverpool-keeperen fikk dødstrusler etter Champions League-finalen i 2018