Åpenhjertig Bale tar bladet fra munnen: – Real Madrid gjør ting veldig vanskelig for meg

Foto: Антон Зайцев / Wikipedia

Jørgen Haug

4. september 2020

La LigaPremier LeagueReal Madrid

I et intervju med Sky Sports snakker Gareth Bale åpenhjertig om den vanskelige situasjonen i Real Madrid.

Bale er for tiden på landslagssamling med det walisiske landslaget, og trives med det.

Saken fortsetter under videoen

– Det er godt å være et sted der man blir litt mer satt pris på, sier Bale og hinter til at situasjonen ikke er den samme i den spanske hovedstaden.

– Situasjonen er som den er. Ting har blitt sagt i pressen og av enkeltpersoner. Nå fokuserer jeg bare på landslaget og på at vi skal gjøre vårt beste over disse to landskampene, sier 31-åringen.

Skylder på klubben

– Jeg tror Real Madrid blir nødt til å svare på det, sier Bale når han får spørsmål om han blir i Madrid eller om han kommer til å finne seg en ny klubb. I fjor var han angivelig på vei til en kinesisk klubb, men ble nektet av den spanske storklubben.

– Jeg prøvde å dra i fjor, men da stoppet klubben overgangen i siste liten. Det var et prosjekt jeg var veldig lysten på å bli en del av, men slik ble det ikke. Det har også vært andre muligheter til å dra, men klubben har ikke gjort det mulig for meg. De gjør alt veldig vanskelig for meg, svarer angrepsspilleren ærlig.

Ønsker å spille fotball

Gareth Bale føler at han fortsatt har mye å gi på fotballbanen. Han utelukker ikke en overgang til en annen klubb, men påpeker at alt ligger i Real Madrid sine hender.

– Jeg ønsker å spille fotball og er fortsatt motivert til det, men det er opp til klubben. Jeg har en kontrakt og alt jeg kan gjøre er å fortsette den jobben jeg gjør, så dukker forhåpentligvis noe opp, sier Bale.

– Kan vi få se deg tilbake i Premier League? 

– Alt er, som sagt, opp til klubben. Det er de det står på. Hvis en slik mulighet byr seg er det helt klart noe vi må se på. Vi har masse tid i dette overgangsvinduet og forsåvidt også i de kommende overgangsvinduene. Vi får se hva som skjer, avslutter Bale.

Bale spilte en omgang da Wales slo Finland 1-0 i gårsdagens Nations League-åpning. Han har to år igjen av kontrakten med Real Madrid.

Se hele intervjuet her: 

Fikk du med deg disse sakene?

Angrepsspilleren med sjokkerende uttalelse om tiden i United

Premier Leagues aller største TV-avtale i utlandet termineres: Dette er årsaken