Angrepsspilleren med sjokkerende uttalelse om tiden i United

Foto: Кирилл Венедиктов / Wikipedia

Isak Brønseth

4. september 2020

ArsenalInter MilanManchester UnitedPremier League

I sommer fullførte Alexis Sánchez sin permanente overgang fra Manchester United til Inter. Nå kommer han med en overraskende uttalelse.

Sánchez dro først på utlån til den italienske storklubben i 2019. Den 6. august ble han offisielt klar for Inter på permanent basis.

Saken fortsetter under videoen

Chileneren ankom Manchester United i 2018 etter å ha storspilt for Arsenal i fire sesonger. Oppholdet i United ble derimot langt fra like suksessrikt. Totalt spilte han 45 kamper for klubben, og scoret beskjedne fem mål.

Nå har Alexis Sánchez lagt ut en video på sin Instagram-konto der han snakker om tiden sin i Manchester United. Der sier han blant annet følgende:

– Noen ganger er det ting du ikke skjønner før du ankommer et sted, og jeg husker at jeg innså mye under den første treningen [med United]. Etterpå dro jeg hjem og sa til min familie og min agent: «Kan vi ikke bare rive kontrakten i stykker og dra tilbake til Arsenal?». De lo av det, men jeg fortalte dem at det var noe som ikke føltes riktig. Det føltes ikke bra.

31-åringen forteller også at avgjørelsen om å gå til United var forhastet. På den tiden var det nåværende Tottenham-manager José Mourinho som styrte skuta på Old Trafford.

– Jeg skrev under på kontrakten uten å vite så mye om hva som ville skje. Etter de første månedene i klubben hadde jeg fortsatt den samme følelsen. På den tiden var vi ikke samlet som et lag, sier Sánchez.

Her kan du se videoen som ble lastet opp på Sánchez sin Instagram-konto:

Les også:

Den tyske klubben bekrefter: Stjernespilleren har reist til London