Agüero scoret sitt 258. mål for City: I morgen kan de vinne ligaen

Sergio Aguero, Manchester City, England

Isak Brønseth

1. mai 2021

Manchester CityPremier League

Manchester City slet i første omgang, men klarte å vinne 2-0 mot Crystal Palace. I morgen kan de nok en gang vinne Premier League.

De lyseblå fra Manchester klarte ikke å skape mange sjanser før hvilen i lørdagens kamp på Selhurst Park. Det sto 0-0 til pause, men i andre omgang klarte ikke Crystal Palace-keeper Vicente Guaita å holde nullen lenger.

Saken fortsetter under videoen

Sergio Agüero mottok en pasning fra Benjamin Mendy inne i motstanderens sekstenmeter. Argentineren løftet ballen over Guaita og inn i nettet. Dette var hans mål nummer 258 i alle turneringer for Manchester City. Agüero ble hentet til klubben i 2011 fra Atlético Madrid, og det er allerede bekreftet at han vil forlate City ved sesongslutt.

Alt peker mot at han vil vinne sitt femte ligagull med klubben i sin siste sesong. Etter 59 minutter økte Ferrán Torres ledelsen deres til 2-0. Dette ble også sluttresultatet.

Bare United-tap må til

Det eneste som trengs nå for at City skal løfte ligapokalen for syvende gang i sin historie, er at byrival Manchester United, som ligger på andreplass, taper på hjemmebane mot regjerende mester Liverpool i morgen.

– Jeg er veldig glad nå. Det er lenge siden jeg sist spilte alle 90 minuttene gjennom en kamp, og målet mitt var viktig fordi vi nå kan vinne Premier League. Jeg føler meg bra, og har alltid lyst til å spille slik som i dag, sa Sergio Agüero til BBC etter kampslutt.