Nå er Lionel Messis fremtid avgjort

Lionel Messi
Foto: Кирилл Венедиктов/Wikipedia

Johannes Strand

5. september 2020

BarcelonaOvergangerOvergangsrykterPremier League

Lionel Messi blir værende i Barcelona den kommende sesongen. Dermed blir det ingen Premier Leauge-overgang for superstjernen.

Det sier superstjernen selv i et eksklusivt intervju med Goal.

Saken fortsetter under videoen

Fredag kom den endelige bekreftelsen om at Lionel Messi blir værende i Barcelona. Den siste halvannen uken har det vært mye frem og tilbake, ettersom Messi hadde sendt en faks til Barcelona der han fortalte at han ønsket å forlate den spanske gigantklubben. Men nå har han altså endret mening. Dermed blir det garantert ikke en overgang til en Premier League-klubb i høst. Kona og barna hans ble ifølge Messi svært lei seg da han foreslo å forlate Barcelona.

I intervjuet med Goal er Messi svært kritisk til klubbpresident Josep Maria Bartomeu. En klausul i kontrakten til argentineren sa nemlig at han kunne forlate klubben gratis 10. juni. Det vil si da den opprinnelige sesongen var ferdigspilt. På grunn av koronaviruset ble sesongen avsluttet mye senere. Likevel mente Messi-leiren at denne unike klausulen var fortsatt gjeldende. Men Bartomeu sa at Barcelona ville kreve 700 millioner euro om han skulle forlate klubben. Det tilsvarer omkring 7,4 milliarder norske kroner.

Messis kontrakt går ut sommeren 2021. Han har vært i Barcelona siden 2005.

Fikk du med deg denne?

Messi kan havne i Premier League: Disse klubbene nevnes som aktuelle for superstjernen