Messi kan havne i Premier League: Disse klubbene nevnes som aktuelle for superstjernen

Ed Woodward, Manchester United, England
Foto: Reuters / Jason Cairnduff

Årsaken til at City er favoritter, skal være Messis forhold til manager Pep Guardiola og direktør Txiki Begiristain.

Lionel Messi skal visstnok ønske seg bort fra Barcelona. Det har flere medier meldt denne uka, deriblant spanske Marca.

Saken fortsetter under videoen

Kan havne i Premier League

Premier League kan være en mulig destinasjon for argentineren. De to klubbene som hyppigst nevnes som aktuelle for Messi er Manchester City og Manchester United.

Enkelte medier hevder ulike klubber har vært i kontakt med Messi og hans representanter, andre sier det ikke vært dialog. Ifølge The Times har United vært i kontakt med Messis far. Samtidig skriver de at City er favoritter i å signere argentineren. Inter Milan og PSG nevnes også som aktuelle klubber.

Jamie Jackson i The Guardian hevder imidlertid at United ikke er interessert i Messi.

Årsaken til at City er favoritter, skal være Messis forhold til manager Pep Guardiola og direktør Txiki Begiristain.

Trenger ikke å forlate Barcelona

Fortsatt hersker det stor usikkerhet om hva Messi vil koste en mulig kjøpende klubb. Noen mener han kan forlate klubben gratis på grunn av en unik klausul, andre mener man må ut med utkjøpsklausulen på omkring syv milliarder kroner. Det kan også være et alternativ å bli enige med Barcelona om en overgangssum.

Et annet mulig utfall er at Messi blir værende i klubben. Det pågår en intens maktkamp i klubben om dagen. Akkurat nå virker det som Barcelona må velge mellom Lionel Messi og president Josep Maria Bartomeu. Men ifølge La Liga-ekspert Guillem Balague handler dette om mer enn en maktkamp: Messi ønsker å dra.