Liverpools utlånte angrepsspiller scoret hat-trick

Isak Brønseth

3. mai 2021

CardiffChampionshipLiverpoolStatistikk

Harry Wilson storspilte da Cardiff City knuste Birmingham City på bortebane i helgen. 24-åringen har hatt en god sesong i Championship.

Wilson scoret tre av målene da den walisiske hovedstadsklubben vant 4-0 på bortebane mot Birmingham City lørdag. To av målene kom i første omgang. Først med et skudd med venstrebenet fra distanse etter ni minutter, deretter scoret han på ert frispark etter 39 minutter.

Etter pausen satte Mark Harris inn 3-0-målet, før Wilson igjen var frampå like før slutt. Nok en gang satte han et frispark i mål med sitt velkjente venstreben.

Harry Wilson har nå scoret syv mål og slått elleve målgivende pasninger i Championship denne sesongen. Han har vært på utlån til Cardiff City fra Liverpool siden oktober i fjor. Wilson har også vært lånt ut til Crewe Alexandra, Hull City, Derby County og Bournemouth siden 2015. Før det gikk han gradene gjennom ungdomslagene til Liverpool, men han har fremdeles bare spilt to cupkamper for storklubben.

Vunnet to på rad

Cardiff City var lenge en kandidat til å rykke opp til Premier League, men rotet det etter hvert til for seg selv. Fem kamper på rad uten seier gjorde at de nå ligger på åttendeplass i Championship, ti poeng under Barnsley på sjetteplass og opprykkskvalifisering.

Etter helgens kamp har de vunnet to på rad. Kommende lørdag møter de Rotherham United på Cardiff City Stadium i den aller siste seriekampen for sesongen.