Reiten scoret da Chelsea tok seg videre i FA Cupen

Guro Reiten i aksjon for Chelsea mot Tottenham. Foto: Action Images via Reuters / Paul Childs

Isak Brønseth

21. mai 2021

ChelseaEvertonFA Cup

Champions League-finalen søndag endte med braktap mot Barcelona. Torsdag kveld slo Chelsea tilbake da de valset over Everton.

Barcelona og Caroline Graham Hansen ble søndag Champions League-mestere, på bekostning av Guro Reiten og hennes Chelsea.

Saken fortsetter under videoen

De blåkledde ønsket dermed å slå tilbake da Everton kom på besøk til London for å spille femte runde i FA Cupen. Reiten har ikke vært for ofte på scoringslisten denne sesongen, men sendte ballen i mål etter 28 minutter, og ga Chelsea ledelsen.

I andre omgang dro Samantha Kerr nytte av et slurvete Everton-forsvar, og sørget for 2-0-ledelse. Like før slutt ville også midtbanespiller Drew Spence være med på moroa. Med en flott heading satte hun inn 3-0-målet, og dette ble sluttresultatet. Chelsea skal dermed spille åttendelsfinale i den tradisjonsrike turneringen.

Guro Reiten var ikke den eneste nordmannen på banen torsdag, da Ingrid Moe Wold spilte sin aller siste kamp for Everton. 31-åringen har spilt fotball på toppnivå siden 2009, da hun spilte for LSK Kvinner hjemme i Norge. I 2020 var hun innom Spania og Madrid Club de Fútbol Femenino, før hun endte opp i Everton i fjor sommer.

I sin siste kamp for Merseyside-laget var hun kaptein. Nå skal hun legge skoene på hylla for å jobbe som fysioterapeut hjemme i Norge.

Les også:

Manchester City-forsvareren vant prestisjetung pris

Premier League-spiller tatt for promillekjøring bare timer etter kamp