Celtic gikk på nytt stortap: Nå kan manageren være på vei ut

Torsdag ble den skotske storheten feid av banen i Praha. Flere melder nå at Neil Lennon ikke lenger sitter trygt i sjefsstolen.

Celtic tapte hele 4-1 på bortebane mot Sparta Praha i Europa League. Skottene tok først ledelsen etter 15 minutter, da Mohamed Elyounoussi fant Odsonne Édouard, som satte ballen i mål med venstrefoten.

Deretter handlet det meste om hjemmelaget fra Tsjekkia. Da hvilen kom hadde laget snudd kampen til 2-1 etter scoringer fra Dávid Hancko og Lukáš Juliš. Etter pause scoret Juliš enda ett mål, før Srđan Plavšić fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Celtic ligger helt nederst i gruppe H med ett fattig poeng, og er nå ute av Europa League med to kamper igjen å spille. Lille OSC, AC Milan og Sparta Praha kjemper om avansement. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder nå at manager Neil Lennon lever under betydelig press og står i fare for å miste jobben sin.

Rivalene ligger bedre an

Celtics erkerival Rangers har prestert på et høyt nivå hele sesongen så langt, og leder sin gruppe. Torsdag møtte de sin største utfordrer i portugisiske Benfica. Det så lenge lyst ut for Steven Gerrards mannskap, som etter 69 minutter ledet 2-0 etter scoringer fra Scott Arfield og Kemar Roofe.

Kampen endte derimot med uavgjort etter et selvmål fra høyreback James Tavernier og en scoring fra innbytter Pizzi etter 81 minutter. Begge lag står med åtte poeng med to kamper igjen å spille. Rangers har fremdeles ikke tapt en eneste kamp denne sesongen. Dett var også deres fjerde uavgjortresultat hvis en teller med alle turneringer.

En god dag for engelske lag

Også tre engelske lag var i aksjon i Europa Leauge torsdag kveld. I gruppe B vant Arsenal 3-0 mot Molde på Aker Stadion, mens Tottenham knuste bulgarske Ludogorets Razgrad 4-0 på hjemmebane. Leicester City måtte nøye seg med uavgjort på bortebane mot Braga, men leder fremdeles gruppe G. Stillingen i kampen ble 3-3.

I kveld møtes Crystal Palace og Newcastle United og en ny serierunde i Premier League sparkes i gang. Her får du tips og triks til ditt Fantasy-lag:

FPL runde 10: Skadet målvakt avgjør rundens kaptein