FPL runde 10: Skadet målvakt avgjør rundens kaptein

Kevin de Bruyne
Foto: Brad Tutterow/Wikipedia

Håkon Pallin Kjeldsen

27. november 2020

FantasyPremier League

Manchester City, Chelsea og Manchester United er denne ukas representanter i rundens valg.

En skuffende runde 9 endte med årets første kapteinsbom, men man kan ikke treffe på kapteinsvalget hver runde i dette spillet. I runden som kommer har jeg i midlertid stor tro på at vi slår tilbake.

Saken fortsetter under videoen

Rundens valg

Rundens kaptein: Denne runden er det mange gode alternativer, men vi lander på Kevin de Bruyne. Både belgieren og Manchester City generelt har sett litt slappe ut den siste tiden, men vi vet alle hva de er i stand til. Lørdag møter de lille Burnley hjemme, som riktignok er kjent for å være et forholdsvis gjerrig lag. En viktig bidragsyter til gjerrigheten er sisteskansen Nick Pope som ikke er med på lørdag. Derfor tror jeg det fort kan renne flere baller inn i nettet bak Burnley-forsvaret.

Rundens skuffelse: Bruno Fernandes. Portugiseren virker å være i storslag, men det har vært typisk for årets utgave av Manchester United å prestere ujevnt. Nå står de røde djevlene med to strake seire i ligaen i tillegg til en seier i Champions League i midtuka. Det vil ikke overraske meg om de får det tøft mot Southampton på søndag.

Rundens overraskelse: Timo Werner. Kanskje i dyreste laget til å være rundens overraskelse, men mot et sterkt Spurs-lag er det ikke mange som forventer altfor mye. Werner liker å spille mot Tottenham, og scoret mot de hvite fra London da han spilte for RB Leipzig, før han gjentok suksessen mot Mourinhos menn da han åpnet Chelsea-kontoen sin mot dem i Carabao Cup.