Tok sin syvende seier på rad og leder ligaen suverent

Isak Brønseth

6. mars 2021

ChampionshipLutonNorwich

Norwich City er på god vei til å sikre opprykk til Premier League. Lørdag knuste de Luton Town på hjemmebane.

Oppgjøret på Carrow Road endte 3-0 til Norwich. Finske Teemu Pukki sørget for de to første scoringene i kampen etter 12 og 43 minutter. Hjemmelaget ledet dermed 2-0 til pause.

Etter hvilen var det venstrevingen Todd Cantwell sin tur til å komme på scoringslisten. 23-åringen satte ballen i mål med et fint skudd med høyrebenet fra utenfor Lutons sekstenmeter.

Norske Alexander Tettey ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen.

Syv på rad

Lørdagens seier var Norwich sin syvende på rad i Championship. Etter nyttår har laget kun tapt én kamp i ligaen. Det var på bortebane mot Swansea City den 5. februar. I løpet av disse syv kampene har kanarifuglene bare sluppet inn tre mål. Selv har de scoret 16 mål.

Med sine to mål passerte også Teemu Pukki Blackburn-spiller Adam Armstrong på toppscorerlisten. Pukki har nå scoret 20 mål på 31 ligakamper denne sesongen, mens Armstrong har 19. Brentford-spiller Ivan Toney troner fortsatt øverst på listen med sine 25 nettkjenninger.

Norwich City leder Championship suverent, med 76 poeng etter 35 serierunder. Det er hele ti poeng ned til Watford på andreplass, som også vant sin kamp mot Nottingham Forest.

Laget til Alexander Tettey er dermed på god vei opp til Premier Leauge, som de rykket ned fra forrige sesong. Neste ligakamp for Norwich er mot Sheffield Wednesday, som ligger nest sist på tabellen.