Isak Brønseth

6. mars 2021

ChampionshipQueens Park RangersStatistikk

Queens Park Rangers tok tre etterlengtede poeng da de slo Bristol City lørdag. Stefan Johansen spilte meget godt på midtbanen.

QPR ligger nå på 16. plass i Championship, elleve poeng over nedrykksstreken. De åpnet lørdagens kamp med et pang da belgiske Ilias Chair sørget for 1-0 allerede etter elleve minutter.

Kun ti minutter senere økte forsvarsspiller Rob Dickie ledelsen til 2-0. Dette ble også sluttresultatet, og Queens Park Rangers tok sin femte borteseier for sesongen.

Nordmann i form

Stefan Johansen spilte hele kampen på QPRs midtbane. 30-åringen ble lånt ut til klubben fra Fulham den 27. januar. Etter dette har de vunnet fem kamper, tapt to og spilt én uavgjort i ligaen.

I lørdagens kamp på Ashton Gate gjorde han igjen en god figur. Han skapte flere sjanser, og ingen spillere på banen traff på flere pasninger enn Johansen. Han traff på 55 pasninger, som tilsvarer 89 prosent av alle han forsøkte seg på.

Allerede på tirsdag kommer en ny mulighet for Queens Park Rangers til å kjempe seg oppover på tabellen. Da kommer sisteplassen, Wycombe Wanderers, på besøk til Loftus Road. Neste helg venter Huddersfield Town, som for øyeblikket ligger på 18. plass, fem poeng bak QPR.