Over tusen spillere og trenere testet for koronavirus i Championship – dette var resultatet

Nottingham Forest v Luton Town
Foto: Action Images / Andrew Boyers

EFL (English Football League) bekrefter søndag at 1014 spillere og trenere i Championship er blitt testet for koronaviruset.

Spillere og andre ansatte fra alle de 24 klubbene i Englands nest øverste divisjon ble testet over en periode på bare 72 timer. To av disse var positive, og begge tilfellene var fra samme klubb, melder EFL på sin nettside. De går ikke videre inn på hvilken klubb dette gjelder, men skriver følgende:

Saken fortsetter under videoen

– Spillerne eller ansatte som har testet positivt vil isolere seg i tråd med retningslinjene som er bestemt av EFL. Kun de som har testet negativt vil bli tillatt å være på treningsfeltet.

Det gjenstår å se om ligaen spilles ferdig, men klubbene skal være positive til å fullføre sesongen før 31. juli, da mange spillerkontrakter utløper etter denne datoen. Det melder britiske Mirror.

Slik tabellen er nå leder Leeds United med 71 poeng. West Bromwich ligger andreplass med 70 poeng. Charlton, Luton og Barnsley er klubbene som befinner seg under nedrykksstreken. Det gjenstår ni serierunder i ligaen, i tillegg til playoff-kamper.

Fikk du med deg disse sakene?

Supporterklubben har eget reiseselskap og sender tusenvis av mennesker til England hvert år

Forventer at stjernen selges i sommer. Kan være gode nyheter for Manchester United