Nordmann knuste Celtics drøm om Champions League

Isak Brønseth

26. august 2020

CelticChampions League

Forrige uke scoret Moi Elyounoussi to mål da Celtic tok seg videre i Champions League. I kveld sørget en annen nordmann for at de røk ut.

Celtic tapte 2-1 på hjemmebane mot ungarske Ferencváros onsdag kveld. Norske Tokmac Nguen, med fortid i klubbene Strømsgodset, Bærum SK og Mjøndalen, satte inn kveldens siste mål etter 75 minutter.

Dermed er drømmen til det skotske storlaget om å kvalifisere seg til Europas gjeveste klubbturnering for første gang på tre år knust.

Nordmannen satte inn to scoringer da Celtic tok seg videre

Både Moi og Kristoffer Ajer spilte hele kampen for vertene. Førstnevnte slo også den målgivende pasningen da Ryan Christie utlignet til 1-1 etter 53 minutter. Det hjalp derimot lite. Nguen ble på sin side byttet ut fem minutter etter scoringen sin.