Nordmannen satte inn to scoringer da Celtic tok seg videre

Foto: Vagelis Georgariou / Action Plus

Isak Brønseth

19. august 2020

CelticChampions League

Mohamed Elyounoussi noterte seg for to nettkjenninger da Celtic knuste KR Reykjavík tirsdag. Dermed er de ett steg nærmere Champions League.

Hele 6-0 ble sluttresultatet på Celtic Park. Elyounoussi ble kåret til banens beste spiller etter å ha satt inn målet som ga Celtic ledelsen etter seks minutter, og 6-0-målet ett minutt på overtid i andre omgang.

Saken fortsetter under videoen

– Et viktig mål for oss

26-åringen går nå inn i sin andre sesong i Celtic, og er fremdeles lånt ut fra Southampton. Moi håper den skotske storheten kan kvalifisere seg til Europas gjeveste klubbturnering igjen.

– Det er tre år siden Celtic sist var med i Champions League. Det å kvalifisere seg i år er et viktig mål for oss, og vi kommer gil å gjøre alt vi kan for å klare det. Vi ønsker å vinne cupene og ligaen i tillegg. Jeg tror vi har en god nok spillerstall til å klare det, med så mange gode spillere. Vi har også troen på treneren vår og hans støtteapparat, sa Elyounoussi etter kampen.

Kristoffer Ajer satt på benken gjennom hele kampen mot KR Reykjavík. I neste kvalifiseringsrunde vil Celtic møte vinneren av oppgjøret mellom ungarske Ferencváros og svenske Djurgårdens IF.