Arsenal-stjernen scoret sitt 100. mål på 110 kamper for klubben

Vivianne Miedema. Foto: James Boyes

Isak Brønseth

10. september 2021

ArsenalChampions LeagueWomen's Super League

Vivianne Miedema kom til Arsenal for bare fire år siden. Torsdag nådde hun et tresifret antall scoringer for «The Gunners».

Arsenal feide Slavia Praha av banen og vant 4-0 på bortebane i Tsjekkia. Miedema sto for tre av scoringene, mens Kim Little sørget for det siste målet på et straffespark.

Saken fortsetter under videoen

Dermed vant de hele 7-0 sammenlagt, siden de også vant 3-0 i den første kampen i London. Arsenal er nå klare for gruppespillet i årets Champions League.

100 nettkjenninger

Hat-tricket gjør at Vivianne Miedema nå er oppe på 100 mål i alle turneringer på bare 110 kamper for Arsenal siden hun signerte for klubben i 2017. Nederlenderen ble hentet fra Bayern München, og har også spilt for SC Heerenveen i sitt eget hjemland.

25-åringen har to ganger, i 2017 og 2020, blitt toppscorer i Champions League. Hun ble også toppscorer i Women’s Super League to år på rad i 2019 og 2020, før Chelseas Sam Kerr toppet statistikken forrige sesong.

Gruppene i Champions League trekkes mandag 13. september. Neste kamp for Arsenal, som også har norske Frida Maanum på laget, er førstkommende søndag 12. september mot Reading.

Les også:

Dansk landslagsspiller tilbake i Premier League

Kjæresteparet topper hver sin liga i skotsk toppfotball

BBC: Manchester United-spilleren ønsker å forlate klubben