Nordmennene kan vinne sin første tittel for sesongen

Isak Brønseth

2. november 2020

CelticScottish Premiership

Søndag tok Celtic seg til finalen i den skotske cupen. Mohamed Elyounoussi havnet nok en gang på scoringslista.

Aberdeen ble slått 2-0 i semifinalen. Ryan Christie sørget for 1-0 allerede etter 18 minutter, før Elyounoussi satte inn 2-0-målet kun fem minutter senere.

Saken fortsetter under videoen

Nordmannen har nå scoret fire mål på sine fire siste kamper i alle turneringer for klubben. Torsdag forrige uke noterte han seg for to nettkjenninger i Europa League-kampen mot Lille OSC, og ble kåret til banens beste spiller.

Kristoffer Ajer var ikke med i kamptroppen på grunn av en skade.

Celtic står nå med hele 19 seire på rad i turneringen, og har vunnet trofeet tre år på rad. Dette kan bli det fjerde året på rad, og deres cuptriumf nummer 40 totalt.

I finalen venter Heart of Midlothian FC fra Edinburgh. De slo ut Hibernian lørdag. Finalekampen spilles på Hamden Park i Glasgow søndag 20. desember.