Tam forestilling mot USA: Tente England-stjerner kan bety god profitt for deg

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

28. november 2022

AnnonsørinnholdEnglandVM

Gareth Southgate måtte gi noen oppmuntrende ord etter 0-0 mot USA i forrige kamp. Nå skal England-spillerne slå tilbake mot Wales.

England-supporterne buet laget sitt av banen mot USA. Den tannløse forestillingen sørget for særdeles lavmælte spillere i England-garderoben, og manager Southgate måtte ta grep.

Saken fortsetter under videoen

– Spillerne var langt nede og skuffet etter kampen, jeg sa til dem at det ikke skal være sånn de neste dagene. Jeg føler de viste en ny side ved seg, og det vil være viktig for å kunne gå videre, forteller Southgate.

Dermed tyder mye på at de engelske spillerne vil slå tilbake. I tirsdagens kamp mot Wales får du hele 2.00 i odds på at England scorer minst ett mål hos Comeon.com. Dette tilbudet var i utgangspunktet på 1.13.

Tilbudet varer helt til kampstart tirsdag kl. 20:00, og du kan spille for maksimalt 100 kroner.

BLE BUET AV BANEN: Southgate har også fått kritikk for manglende bruk av Phil Foden under VM. Foto: Антон Зайцев / Wikipedia

Kun kjempetap kan felle England

Ståa i gruppe B ser bra ut for England som står med 4 poeng og +4 i målforskjell. Iran står med 3 poeng, USA har 2 poeng, og Wales ligger nederst med 1 poeng og -2 i målforskjell.

Det betyr at England mer eller mindre er kvalifisert for utslagsrundene. Bare et stort tap mot Wales kan bety hjemreise for Three Lions.

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
HVILE FOR KANE?: Flere engelske eksperter håper Kane utelates mot Wales for å være ordentlig klar til utslagsrundene. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Les også:

Ronaldo-intervjuet: Trekker frem tre United-spillere med god mentalitet