Belgia er storfavoritter onsdag: Så enkelt kan du vinne penger

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

23. november 2022

AnnonsørinnholdVM

(Sponset) Onsdag kveld møtes Belgia og Canada til det som er en særdeles viktig kamp for å gå videre fra gruppe F. Poeng til de belgiske stjernene i denne kampen kan du dessuten profitere godt på.

Belgia kommer til oppgjøret som store favoritter, dette til tross for at laget har tapt de to siste kampene mot Nederland og Egypt. Canada, med Bayern-stjerne Alphonso Davies i spissen, slo Japan i den siste kampen i CONCACAF Nations League i november.

Saken fortsetter under videoen

Det stilles store forventninger til Belgia foran denne kampen, og i den forbindelse tilbyr Comeon.com en odds på hele 2.00 på at Belgia vinner eller spiller uavgjort mot Canada.

Til sammenligning var den opprinnelige oddsen på 1.05, og du kan bruke maksimalt 100 kroner på dette tilbudet.

Du kan benytte deg av tilbudet helt frem til avspark onsdag kveld kl. 20:00.

BELGIAS TOPPSCORER: Romelu Lukaku leder sannsynligvis Belgias angrep mot Canada. Foto: Wikipedia

Nesten-landslaget

Belgia har de siste årene hatt et veldig godt landslag med mye kvalitet. Foran de fleste mesterskap har Belgierne vært blant de største favorittene til å gå hele veien. Sånn har det imidlertid ikke gått.

I EM 2016 tok laget seg til en kvartfinale hvor det ble bråstopp mot Wales. I VM 2018 kom de ett hakk lenger, men ble sendt ut i semifinalen mot Frankrike.

EM 2020 levde landslaget heller ikke opp til forventningene da Italia ble for sterke i kvartfinalen.

Landslagssjef Roberto Martinez har fått kritikk for manglende utvikling med landslaget de siste årene. Dermed hviler det et ørlite press på spanjolen foran VM 2022.

Les også:

Rettssaken utsatt for Manchester United-spilleren