Wales med viktig seier: Sjekk Bales imponerende statistikk for landslaget

Foto: Wikipedia

Isak Brønseth

31. mars 2021

LandslagStatistikkVM-kvalifiseringWales

Etter tapet mot Belgia trengte det walisiske landslaget en opptur i VM-kvalifiseringen. Tirsdag kveld gikk de seirende av banen mot Tsjekkia.

Det så lenge ut til å ende målløst mellom Wales og Tsjekkia på Cardiff City Stadium. Men bare ni minutter før full tid sendte Gareth Bale et innlegg inn i feltet. Ballen traff hodet til Manchester United-spilleren Daniel James, som stanget den inn i nettet. Dette var 23-åringens fjerde scoring for landslaget.

Saken fortsetter under videoen

For Gareth Bale sin del var dette fjortende gang han var direkte involvert i en scoring i løpet av de 19 siste gangene han har startet for Wales. Tottenham-stjernen var fornøyd etter kampslutt:

– Vi fikk ikke den beste starten på kvaliken da vi tapte mot Belgia, så dette var svært viktig. Vi viste kampvilje og et sterkt ønske om å vinne mot et fysisk sterkt lag, sa Bale til BBC.

De er nå nummer tre i sin gruppe, bak Belgia og Tsjekkia. Wales har derimot spilt én kamp mindre enn de to over seg. Hviterussland og Estland er de to andre lagene i gruppe E.

Les også:

Den tidligere Premier League-manageren lanseres som het kandidat for storklubb

Begge CL-kvartfinalene mellom Chelsea og Porto spilles på samme bane