Han er den første til å gjøre dette for det engelske landslaget

Isak Brønseth

29. mars 2021

BurnleyEnglandLandslagVM-kvalifisering

Søndag tok England en ny seier i VM-kvalifiseringen da de møtte Albania på bortebane. Nick Pope fikk tillit som målvakt.

Dette var Popes sjette kamp for England. Burnley-spilleren har holdt nullen i alle disse kampene, og er dermed den første i historien som klarer det.

Stillingen ble til slutt 2-0 til England. Harry Kane satte inn deres første mål etter 38 minutter. Et fint innlegg fra Luke Shaw traff hodet til Kane, som stanget ballen i nettet bak Albania-keeper Etrit Berisha.

Etter pause kom også Chelseas Mason Mount på scoringslisten. Denne gangen var det Kane som sto for den målgivende pasningen. Han sendte ballen til Mount, som økte ledelsen med en flott avslutning.

England har nå vunnet sine to første kamper i VM-kvalifiseringen. Neste motstander er Polen kommende onsdag.

Nytt uavgjortresultat for Skottland

Etter 2-2-resultatet mot Østerrike på torsdag reiste det skotske landslaget til Tel-Aviv for å spille mot Israel. Dor Peretz sendte Israel i ledelsen like før pause.

Etter 56 minutter sørget Newcastle-spiller Ryan Fraser derimot for utligning, og sluttresultatet ble 1-1. Skottland møter Færøyene på hjemmebane onsdag.