FPL runde 4: Skuffelsene slår tilbake

Foto: Wikipedia

Håkon Pallin Kjeldsen

2. oktober 2020

FantasyPremier LeagueUkategorisert

Den tredje runden av årets fantasy ble et antiklimaks av de sjeldne. Et poengsnitt på fattige 43 poeng, og en runde der flere av de største kanonene gikk av banen uten målpoeng. Faktisk var det Mohamed Salah som plukket flest poeng av topp 5 spillere som flest hadde valgt som kaptein. Han tok 5 poeng.

Saken fortsetter under videoen

Denne runden har jeg troen på at flere av spillerne til Manchester City og Wolverhampton slår tilbake.

Runden som gikk

Rundens kaptein: Mo Salah. 5 poeng på rundens kaptein igjen. Isolert sett ikke det råeste, men når andre kapteinsvalg som Kevin de Bruyne, Raheem Sterling og Timo Werner kun plukket 2 poeng hver var det helt kurant å sitte med bindet på Mo Salah.

Rundens skuffelse: Timothy Castagne. Leicester slapp inn mål mot Manchester City som forventet. Med to baklengs i sekken skulle man tro at Castagne ble en skuffelse, men med en målgivende til Jamie Vardy rasket høyrebacken med seg totalt 4 poeng. Står med målpoeng i tre av tre kamper.

Rundens overraskelse: Che Adams. Rundens kaptein fikk en assist, rundens skuffelse fikk en assist, og jammen fikk ikke rundens overraskelse det samme. Ting så rosenrødt ut da Che Adams assisterte spisspartner Danny Ings tidlig i kampen, men det ble med det ene målpoenget for Adams. 5 poeng sørger for en godkjent rundens overraskelse!

Rundens valg

Rundens kaptein: Raheem Sterling. Personlig sitter jeg uten spissvikaren til Pep Guardiola, og det svir litt ekstra før de nå skal møte Leeds på bortebane. Sterling scoret to mål i midtuka, og som spiss på et av verdens beste lag tror jeg han fort kan straffe et underholdende Leeds-lag hardt.

Rundens skuffelse: Det er vanskelig å peke ut en skuffelse før kommende runde, og jeg tror det vil bli en gameweek med mange høytscorende lag. Dog har jeg litt tro på at Dominic Calvert-Lewin får seg en liten motbakke. Derfor blir han rundens skuffelse hjemme mot Brighton.

Rundens overraskelse: Nelson Semedo. Eid av 1% av alle lag. Spiller vingback på et revansjesugent Wolves som møter ligaens dårligste lag. Fulham skremmer ingen, og jeg tror Wolves holder nullen. Kanskje dukker det opp et målpoeng i tillegg.

HUSK FRISTEN KLOKKEN 12:00 OG BLI MED I VÅR FANTASYLIGA.

Ligakode: dkqwns