Morten Haugdahl Lie

17. desember 2020

RangersScottish Premiership

Steven Gerrard og Rangers røk ut av den skotske Ligacupen onsdag.

Conor McCarthys scoring i siste øyeblikk gjorde at St Mirren slo ut Rangers av den skotske ligacupen. Kampen endte 3-2 og tapet er Steven Gerrard og Rangers første nederlag for sesongen.

Rangers har sett veldig bra ut denne sesongen, og fansen forventet nok at klubben skulle vinne Ligacupen denne sesongen, særlig etter at Celtic røk ut i forrige runde.

Gerrards mannskap tok ledelsen etter bare sju minutter minutter med Connor Goldson. St Mirren slo imidlertid tilbake etter 40 minutter med Jamie McGrath. Samme McGrath sendte hjemmelaget i ledelsen like etter hvilen.

STO OVER: Rangers-spiss Alfredo Morelos måtte stå over grunnet sin to-kampers suspensjon. Foto: Wikipedia

Etter å ha stanget i hele andre omgang, kom utligningen med Steven Davis to minutter før full tid for Rangers. Da trodde nok de fleste at det var duket for ekstraomganger, men fem minutter på overtid dukket Conor McCarthy opp og sendte St Mirren til semifinalen.

Dermed må Rangers fortsatt vente på sin første tittel siden 2010/11-sesongen.