Nordmannen fikk virkelig svi etter å ha gjort denne tabben

Foto: Vagelis Georgariou / Action Plus

Johannes Strand

7. februar 2020

CelticScottish PremiershipSouthampton

Han lyttet ikke til kroppen, men nå er Moi endelig klar for comeback i Celtic-trøya etter å ha vært ute med en skade i lengre tid.

Det skriver TV2.

Saken fortsetter under videoen

Mohamed Elyounoussi presterte meget godt for Celtic i høst. På 13 kamper noterte han seg for hele 13 målpoeng. Men så skjedde det som ikke skulle skje.

Tabbet seg ut

I kampen mot Hibernian 2. november pådro han seg en skade i foten. Den har han virkelig slitt med å bli kvitt. Og da han valgte å spilte nesten hele kampen like etterpå mot Motherwell ble vondt til verre.

– Jeg klarte knapt å ha på slippers, til og med det gjorde vondt. Jeg var så gira på å være med gjengen, og så var jeg i så god form på det tidspunktet. Jeg prøvde å bite tenna sammen, men er glad for at jeg til slutt innså at det ikke var mulig, sier han til TV2.

Da han prøvde seg på et comeback i cupfinalen mot Rangers 8. desember, forverret skaden seg ytterligere.

– Det har vært tøft

Nå har han gått glipp av hele 15 kamper med Celtic.

– Jeg skal ikke lyve, det har vært tøft. Det er nesten to måneder siden jeg spilte. Da var det en cupfinale, som er vanskelig å si nei til, men jeg var overhodet ikke klar for den. Den kom for tidlig. Jeg må ta en god del av skylda for at jeg slo opp skaden der. Men nå føler jeg meg i hvert fall klar. Jeg har savnet fotballen veldig, sier han til TV2.

Det var imidlertid ikke en bruddskade han pådro seg. Etter sparket i foten fikk han en stressreaksjon som har holdt han unna fotballbanen siden i høst.

Prater med PL-klubben

Moi er for tiden utlånt fra Premier League-klubben Southmapton til Celtic. Han innrømmer at han har kontakt med PL-klubben.

– Jeg har ikke fått vist meg fra min beste side da jeg var der, av mange ulike grunner. Jeg har alltid lyst til å motbevise skeptikerne, men nå handler det bare om å komme tilbake, sier han til TV2.

Foto: Action Plus / Vagelis Georgariou