Gerrards mannskap tok seg videre i Europa: Ubeseiret etter åtte kamper

Foto: Action Plus / David Young

Isak Brønseth

18. september 2020

Europa LeagueRangersScottish Premiership

Torsdag kveld ble Lincoln Red Imps knust 5-0 av Steven Gerrards Rangers. Glasgow-klubben topper også tabellen i Scottish Premiership.

Colombianske Alfredo Morelos sto for to av scoringene da Lincoln Red Imps ble feid av banen. I neste kvalifiseringsrunde til Europa League venter Willem II fra Nederland.

Saken fortsetter under videoen

Rangers har hatt en forrykende start på sesongen så langt. Seks seire og ett tap er fasit etter syv seriekamper. Med 19 poeng troner de øverst på ligatabellen, tre poeng foran byrival Celtic. De grønne og hvite har derimot én kamp mindre spilt.

Morelos banens beste

Målmaskinen Alfredo Morelos ble hvilt på grunn av en skade under forrige helgs oppgjør mot Dundee United. Torsdag var han tilbake på banen, noe hjemmelaget fra Gibraltar fikk kjenne på. Angriperen ble kåret til banens beste etter kampslutt, selv om han ble byttet inn i pausen.

Ryktene har gått om at 24-åringen kan være på vei bort fra Rangers. Manager Steven Gerrard er også usikker på om han blir i klubben.

– Selvfølgelig er det fremdeles en sjanse for at han forlater oss fordi ingen vet hva som vil skje i de kommende dagene og ukene. I min jobb tar man hver situasjon og dag som den kommer. Det som er bra er at Alfredo spiller bra og er i god form. Han ser skarpere ut og scorer mål, sa Gerrard til Sky Sports.

Rangers-manager Steven Gerrard er usikker når det gjelder framtiden til Alfredo Morelos. Foto: Эдгар Брещанов/Wikipedia

Liverpool-legenden mener det er opp til spilleren selv og hans agent om han forblir Rangers-spiller.

– Han ser fornøyd ut, så vi tar dette dag for dag. Jeg tror framtiden hans er mer et spørsmål for Alfredo og hans representanter, enn for meg. Men for øyeblikket er han tilgjengelig for oss, fortalte Gerrard.

Kommende søndag reiser Rangers til hovedstaden Edinburgh for å møte Hibernian. Andreplass Celtic spiller mot Livingston lørdag.

Les også:

Ingen skjønte noen verdens ting da United-stjernen la ut disse meldingene