Den 38 år gamle spissen nådde imponerende milepæl

Jermain Defoe, Glasgow Rangers, Skottland

Det er 20 år siden Jermain Defoe scoret sitt første mål i sin profesjonelle karriere. Søndag bidro han med nettkjenning da Rangers vant igjen.

Joe Aribo sendte de blåkledde i ledelsen etter bare ni minutter på hjemmebane mot bunnlaget Livingston i Scottish Premiership. Fem minutter senere slo James Tavernier en lang pasning i bakrom, og Jermain Defoe satte kontrollert ballen i nettet med venstrefoten. Sluttresultatet ble 2-0.

Saken fortsetter under videoen

Dermed har Defoe scoret 300 mål totalt i sin profesjonelle karriere. Den nå 38 år gamle spissen spilte sin første kamp på toppnivå for West Ham United i Premier League i 2000. Samme år scoret han også sitt første mål i en Ligacup-kamp for London-klubben.

Aldri vunnet seriegull

De 300 målene har han scoret for syv forskjellige klubber. I tillegg til dette har han spilt 57 kamper og notert seg for 20 scoringer for det engelske landslaget. Han vant også Ligacupen med Tottenham Hotspur i 2008.

Defoe har derimot aldri vunnet en eneste ligatittel. Nå ligger Rangers øverst i Scottish Premiership med 32 poeng på 12 kamper. Steven Gerrards mannskap har enda ikke tapt, og erkerivalen Celtic ligger seks poeng bak med én kamp mindre spilt.

Torsdag denne uken møter Rangers polske Lech Poznań i gruppe D i Eruopa League. Kommende søndag venter Kilmarnock på bortebane i hjemlig liga.