Woodward med oppløftende nyheter til United-fansen

Ed Woodward, Manchester United, England
Foto: Reuters / Jason Cairnduff

Morten Haugdahl Lie

4. desember 2020

Manchester UnitedPremier League

Manchester United vil støtte manager Ole Gunnar Solskjær med en langsiktig plan rundt spillerkjøp i sommervinduene fremover.

I et nylig United-supportermøte, holdt virtuelt, fortalte Ed Woodward om sin støtte til Solskjær og uttalte at klubben er fornøyd med fremgangen siden nordmannen først tok ansvaret for laget på midlertidig basis for to år siden, skriver Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

Nordmannen var gjenstand for kritikk etter tap mot Istanbul Basaksehir og Arsenal i november. Nå virker det som Solskjær har fått mer fart på sakene igjen og Woodward liker det han ser.

– Sett mange høyder

– Det som skjer på banen, er helt klart vår høyeste prioritet, og selv om det ikke er det samme uten fans på stadion, har vi sett mange høyder siden vårt siste møte i april. Blant annet den 14-kampers ubeseirede rekken som gjorde at vi ble nummer tre i forrige sesongs Premier League og flotte seire mot PSG og RB Leipzig i Champions League denne sesongen, sier Uniteds direktør.

Han understreker at Manchester United er på rett vei til tross for en svak åpning på sesongen.

– Selvfølgelig innser vi at det er mer hardt arbeid fremover for å oppnå den konsistensen som trengs for å vinne trofeer. Men vi ser positive tegn på banen og treningsfeltet som forsterker vår tro på fremgangen som Ole, hans trenerteam og spillerne gjør, fortsetter han.

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
GODE TIDER: Solskjær har full støtte fra Ed Woodward også denne sesongen. Foto: Action Plus / David Blunsden

Skal støtte Solskjær på overgangsmarkedet

Til slutt lover han støtte Solskjær på overgangsmarkedet.

– Vi vil fortsette å støtte Ole med en planlagt, langsiktig tilnærming til rekruttering, med fokus på sommervinduene, avslutter Woodward.

Mange ser på forrige sommervindu som en fiasko for United. Klubben var blant annet linket til Dortmunds Jadon Sancho gjennom hele sommeren, men var for sent ute med å forhandle.