Watfords manager går hardt ut mot Storbritannias statsminister

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Jørgen Haug

14. mars 2020

Premier LeagueWatford

Watford-manager Nigel Pearson er kjent for å si det han mener. I kjølvannet av utsettelsen av Premier League går Pearson hardt ut mot Storbritannias statsminister Boris Johnson. 56-åringen etterlyser et tydelig lederskap i den vanskelige situasjonen.

– Jeg synes ikke vi hadde et godt lederskap i går (torsdag) da statsministeren talte til folket. Jeg ble virkelig ikke imponert av mangelen på lederskap og tydelig budskap når det gjelder det som ble sagt på pressekonferansen, sa Watford-manageren fredag.

Saken fortsetter under videoen

Pearson reagerer spesielt på en uttalelse fra statsministeren:

– Statsministeren snakket om å lytte til og ta beslutninger basert på forskning, samtidig som han sa at det ikke nødvendigvis er en stor risiko å samle mange mennesker på sportsarrangementer. Hvis det er basert på forskning er det fint, men det gir ikke mening for meg.

Støtter utsettelsen

– Jeg mener at det er veldig viktig at Premier League tar tøffe avgjørelser for alle som er involvert. Jeg ønsker ikke at våre supportere skal komme i en situasjon som risikerer at de eller deres familie blir rammet, fortsetter Pearson.

Klikk på lenken under for å høre hele sekvensen fra Nigel Pearson.

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS