– Vi ønsker å vinne ligaen, ikke bare en plass i Champions League

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Isak Brønseth

23. april 2020

Manchester UnitedPremier League

Harry Maguire er tydelig på hvilke målsetninger han mener Manchester United bør ha. En plass blant de fire beste i ligaen er ikke nok ifølge midtstopperen.

I et intervju med Gary Neville og Sky Sports tidligere denne uken sa Maguire at han mener laget har tatt store steg denne sesongen. 27-åringen ble hentet til Manchester fra Leicester City for 80 millioner pund sommeren 2019. Etter at Ashley Young forsvant i januar ble han også førstevalg som kaptein for Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg mener man kan se det ganske tydelig dersom man sammenligner nåtid med starten på sesongen. Vi ser mye mer ut som et lag, og vi har mye tydeligere mål om hva vi ønsker å oppnå. Ole har vært klar på at dette er et byggeprosjekt fra første stund. Nå ser vi hvordan han ønsker at vi skal spille, sa Maguire.

Fortsatt rom for forbedring

Manchester United ligger for øyeblikket på femteplass i Premier League, tre poeng bak Chelsea. Etter at det ble kjent at Manchester City utestenges fra Champions League de to neste sesongene økte sjansene for at Maguire og United kan kvalifisere seg til neste år betraktelig. Han mener derimot at klubben bør sette seg enda høyere mål i framtiden:

– Vi har fortsatt flere aspekter ved spillet vårt som kan forbedres. Vi ønsker å nå toppen. Vi vil ikke bare kjempe om Champions League-plass, vi vil kjempe om ligatittelen, fastslo Maguire.