– Vi er selvfølgelig bekymret for det

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

Isak Brønseth

4. mars 2021

Manchester UnitedPremier League

Manchester United klarte bare uavgjort på bortebane mot Crystal Palace onsdag kveld. Nå har ikke Solskjærs gutter scoret mål på tre kamper.

Oppgjøret på Selhurst Park endte 0-0. Før kampen kom United fra to identiske resultater mot Real Sociedad i Europa League og Chelsea i Premier League.

Saken fortsetter under videoen

– Vi er selvfølgelig bekymret for det. En skulle tro at det at vi har holdt nullen de tre siste kampene ville hjelpe oss til å vinne. Vi vet at vi har kvalitet nok i laget til å gjøre det, men det har vi ikke vist. Vi må finne tilbake til det, sa Solskjær til BBC etter gårsdagens kamp.

Tirsdag 2. februar knuste vant United hele 9-0 mot Southampton på Old Trafford. Etter dette har de kun scoret syv mål på fem ligakamper.

Byderby på søndag

I neste kamp venter serieleder Manchester City på Etihad Stadium. Guardiolas mannskap er suverene på topp, og før kampen er det hele 14 poeng mellom de to lagene.

Til sammenligning har byrivalen scoret 13 mål på sine siste fem kamper i Premier League, altså seks mer enn Manchester United.

Forrige gang de to lagene møttes ble stillingen 2-0 til Manchester City i semifinalen i Ligacupen. Det første oppgjøret i Premier League ble spilt 12. desember, og endte 0-0.

Les også:

Newcastle-sjefen i krangel med egen spiller etter kontroversielle kommentarer

Opprykksjagende Watford signerte tidligere Premier League-spiller